Susus getah

Kleopatra La Roux - 16 pics

Kleopatra La Roux

Crystal Crown - 16 pics

Crystal Crown

Georgia Jones - 15 pics

Georgia Jones

Ola Ademola - 16 pics

Ola Ademola

Skin Diamond - 15 pics

Skin Diamond

Nickie - 16 pics

Nickie

Lucie Theodorova - 16 pics

Lucie Theodorova

Mya Diamond - 16 pics

Mya Diamond

Krissy Lynn - 16 pics

Krissy Lynn

Lindsey Strutt - 16 pics

Lindsey Strutt

Roxy DeVille - 16 pics

Roxy DeVille

Victoria Sin - 15 pics

Victoria Sin

Meklaina Onlytease - 16 pics

Meklaina Onlytease

Veronica Zemanova - 16 pics

Veronica Zemanova

Monique Dane - 14 pics

Monique Dane

Petra Short - 16 pics

Petra Short

Angelique Morreau - 16 pics

Angelique Morreau

Kloe Kane - 15 pics

Kloe Kane

Laura Angel - 16 pics

Laura Angel

Taimie Hannum - 15 pics

Taimie Hannum

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": Maxi Skirt

Zuzana Drabinova. Skirt Oh Skirt - Home | Facebook

Skirt Oh Skirt. 48 likes · 1 talking about this. Local Business. Facebook. Email or Phone: Password: Forgot account? ... ️ pinggang getah yang super stretchable.

Jennifer Dark. DIY? segalanya bermula disini!: KEDAI NOTA JAHITAN PAKAIAN ...

• Nota1 Baju Kurung, Kain Susun, Pinggang Getah + Kain Keras, RM 15.00 ... • Nota 10 Blouse Mengandung, Skirt Labuh, Pinggang Getah Keliling, RM 15.00

Christine Vinson. Dear Bella: Cara nak jahit seluar.

nak tanye time jahit tengah tu, nak kene tarik ke getah tu sambil jahit? lagik satu kan,, polar seluar ni mcm lain je. sy punye melengkung ke dalam tang crotch tu. tp ...

Jade Vixen. ietams @ zulieta: Peasant Blouse - cara saya buat dengan mudah

getah kat leher pun saya tak ukur kat pembaris, main ukur-ukur agak sendiri je acu-acu kat leher. maka menjadilah peasant blouse saya! terima kasih tak terhingga kat ...

Petra Short. Creating Moments: Cara Menjahit Peasant Dress - Siri 2/2

Jahitkan getah pada lengan baju dengan cara meregangkan getah sama panjang dengan kain. Buat satu-satu bahagian.

Sarah Twain. JAHITKU CANTIK: TUTORIAL JAHIT GAUN KANAK-KANAK

skirt belakang plak pun sme jugak prosesnya.. skang cantum hujung lengan, tepi badan dan tepi skirt. picture jelas sikit...jahit kiri dan kanan ok .

Kimberly Klein. Skirt Labuh Bunga Jamal - Home | Facebook

Skirt Labuh Bunga Jamal, Kuala Lumpur, Malaysia. 729 likes · 11 talking about this. Team Bunga Jamal SSM REGISTERED Membantu muslimah bergaya dan...

Teanna Kai. #najjahsongketskirt Instagram hashtag • Instagram photos ...

🌟Skirt Duyung & Dua Tepi Getah Berat : 280 gram +/-. 🎈Price RM63 SM & RM66 SS (Termasuk Pos).. #sayajualbaju #sayajualonline #minikurung #minikurungcantik

Penelope Onlytease. izziShoppe - Home | Facebook

Getah Skirt yg Mantap.(Tidak Akan bergulung/terpusing) Top & Skirt satu set. Sgt2 selesa dan sedap dipakai 100% Jaminan kepuasan. Saiz : S,M,L,XL,2XL,3XL.

Madison Scott. It's My Life ♥: TUTORIAL MENJAHIT BAJU - DRESS KANAK-KANAK

senangje rupanya yer..tp kt bhgn badan tu ukurannya cmner.sama gak ke ngn bawah..skirt pulak potg straight je ke or bg kembg skit ... Guns benang getah kan? July 6 ...

Veronica da Souza. titahdesign: Blouse -jahit sendiri

Mashaallah..alhamdulillah..sedang2 terfikir2 (3 tahun lepas la) kalau lah aku tau jahit blouse sendiri..tiba2 ada kawan bagi tau nak belajar jahit tak? yuran murah je ...

Justine Joli. miakaftiya: Cabaran jahit dress : Successfull!

That moment aku pertama kali jahit getah kat hujung tangan, rasa macam susah giler lepas tu bila dah siap kak maria cakap, tak nak besar macam ni, tak cantik.

Danielle Trixie. Jahitan & Tutorial

Lipatkan kain di atas skirt sebanyak 2 kali untuk meletakkan getah. Jahit sekeliling pinggang dengan meninggalkan sedikit bukaan untuk memasukkan getah. 10.

Mosh. bila hati berbicara: tutorial menjahit kain susun tepi.

tujuannye adalah untuk pastikan getah tu x tertanggal waktu korang tarik getah untuk kedutan nanti. kalau korang x matikan mata jahitan seperti yang aku buat tu ...

Jaylene Rio. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": Maxi Skirt

Baru-baru ni ada pembaca tinggal komen...mahukan tutorial kain skirt labuh katanyer ... jahit getah cerut..bergantung lebar getah yang di kehendaki laaa ...

Judith Fox. NANNIE`S PASSION: getah seluar

Dah siap getah seluar ni , teknik jahitan ni boleh diguna untuk jahit pinggang pada kain baju kurung /seluar atau skirt. Boleh juga di jahit tindih pada ...

Tuesday Cross. Khaty Sew: POLA SELUAR BERGETAH

Kaedahnya mudah sahaja. Kita hanya perlu melebihkah ukuran pinggang manakala bahagian lain adalah seperti pola seluar biasa. Setelah mengajar melalui email hasilnya ...

Felicity Twistys. Belajar Buat Skirt Kembang | DIY | Siti Kektus

untuk belajar buat skirt kembang ni, hanya perlukan kain (lebar kain tu terpulang lah nak berapa panjang), getah pinggang dan benang sahaja. haaa, mesin ...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

2017